Hoppa till sidans innehåll

TRÄNINGAR


VÄLKOMMEN!

Följ SPIF RODD på Facebook! Vill ni kontakta oss, maila till This is a mailto link.

Rodd är en konditionskrävande idrott och en mycket allsidig träningsform.

Vi är ungefär 100 medlemmar och vi vill bli fler! Av våra elitsatsande Roddare är några i landslaget som satsar mot OS och världsmästerskap och har en bakgrund från annan idrott. Du behöver inte vara "född" som Roddare. Andra medlemmar som inte satsar på elitnivå ägnar sig åt motionsrodd några gånger i veckan.

Trots att våra tränare har lång dokumenterad erfarenhet av att utveckla Roddare till högsta elitnivå är det absolut viktigaste för oss att ha kul. Det ska vara Roligt att komma ner till klubben och träffa "gänget"! 

Gemenskap och god social miljö är viktigt när vi tränar och tävlar. 

Vi håller till under Tranebergsbron och ror under hela den isfria perioden. Av säkerhetsskäl tillåts inte rodd i singel utan följebåt under vinterhalvåret. Då isen ligger har vi olika landaktiviteter. Vi använder klubbens styrketräningslokal och roddmaskiner, och vi utgår från klubben när det är gemensam löpning. När det finns möjlighet brukar vi också ge oss ut på längdskidor och långfärdsskridskor.

Under sommaren håller vi oftast till på sjön Magelungen i Farsta, där goda roddförhållanden råder. Där slipper roddarna stora motorbåtar och kan träna i bansystem. Där ligger Stockholms roddbana, vår ”hemma” bana. Viss motionsverksamhet finns vid klubben året om och även på sommarn ses vi där och styrketränar ett par gånger i veckan.

 

Uppdaterad: 16 MAR 2018 10:21

 Find us on facebook

 

 Wessling kommunikation logga

 

 

Postadress:
Stockholmspolisens IF RF - Rodd
Monika Knejp, Hjälmvägen 9, lgh 1203
14174 Segeltorp

Besöksadress:
Kungsholms strandstig 502 Tranebergsparken
11226 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0703530981
E-post: This is a mailto link

Se all info